Steels

Leden
 • Content count

  4,288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,048 Excellent

2 Followers

About Steels

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 04/14/1988

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Sinnekloas!

Recent Profile Visitors

1,538 profile views
 1. Milaan-San Remo 2019

  Was het in Extra Time Koers ook niet dat ze zeiden dat er in San Remo altijd een grote coureur wint Alleen al de afgelopen jaren springen de namen van Goss, Gerrans en Ciolek me onmiddellijk te binnen
 2. Dopingtopic

  Eindelijk, een volwassen antwoord! Wel minder leuk uiteraard
 3. Dopingtopic

  Wereldtop zijn omdat je de Ronde van Bihor in Roemenië wint, is wel een beetje overdreven, zelfs voor jouw normen! Het is niet de Route du Sud die hij won he!
 4. Dopingtopic

  Exact hetzelfde als Ullrich dus
 5. Jaren '90 wielerfans gezocht!

  Wel hoe zit het Jean Querelle? Ik kan je nog alles vertellen over die keer toen Tom Steels zijn pul naar Frédéric Moncassin smeet!
 6. Dopingtopic

  Quintana heeft dan in zijn eerste 2 profjaren ook vrijwel niks gepresteerd? Als een ritzege in de Tour, 2e plaats in het eindklassement en de jongere trui al niks meer voorsteld..
 7. [Voetbal] Belgische competitie(s)

  @Sanderus gecondoleerd!
 8. Omloop Het Nieuwsblad | 02/03

  Volgens mij ga je winnen!
 9. Basketbal

  Porzingis naar Dallas vind ik wel nice! Ben wel fan van Doncic..benieuwd wat ze rond die 2 kunnen bouwen de komende jaren!
 10. TV-Series

  Boardwalk Empire?
 11. TV-Series

  Me door 2 seizoenen worstelen is me teveel van het goede..tgeen ik van Seinfeld heb gezien is ook niet direct mijn humor. Favoriete series: The Wire, enkel laatste seizoen niet meer gezien, verhaal was in mijn ogen afgelopen Rick and Morty Series waar ik van genoten heb: Band of Brothers Game of Thrones, al mag het nu wel afgelopen zijn The Sopranos, tot seizoen 4/5 geraakt Sherlock True Detective, enkel seizoen 1 gezien Fargo, op zatte avond heel wat afleveringen van gezien en weet totaal niet meer waar ik zit in seizoen 1 One Punch Man Narcos, enkel seizoen 1 gezien Westworld, in seizoen 2 afgehaakt Peaky Blnders, eerste 2 seizoenen gezien denk ik Bron/Broen/The Bridge, enkel seizoen 1 gezien Samurai Jack Entourage Californication, eerste 4/5 seizoenen Series die me niet aanspraken: Breaking Bad, was het eerste na The Wire dat ik zag en viel me bijzonder tegen, tot halfweg seizoen 4 doorgesparteld Dat is zo'n beetje mijn lijst denk ik..
 12. TV-Series

  Dat is dus nog gewoon lopende..
 13. TV-Series

  Nog aanraders van series, die reeds afgelopen zijn?
 14. Voorjaar

  wanneer begint da?
 15. TV-Series

  De Dag eindelijk op 2 dagen uitgekeken..schitterend uitgewerkte personages en sterk plot!