tinyriconen

PCM Medewerker
 • Content count

  4,101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,634 Excellent

5 Followers

About tinyriconen

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 07/06/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Amersfoort

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jan '16
  Carrière v/d maand apr '16
  Carrière v/d maand jun '16
  Carrière v/d maand sep '16

Recent Profile Visitors

2,625 profile views
 1. PCM 17 Eigen db maken

  Ik zou inderdaad enkel de Lachi of Fast editors gebruiken. Je blijft dan wel steeds bezig met de .cdb kopiëren vanuit de PCM-map, plakken bij de editor, daar uitpakken, vervolgens weer inpakken, en weer terugkopiëren, maar het is zeker beter.
 2. enkele vragen

  Ik dacht in 'Pro Cycling Manager 201x/3D/Cyclists/Cloth/Team/afkorting teamnaam'
 3. enkele vragen

  Dat lijkt me het meest veilige Met die ex-kampioenen kan ik me niet voorstellen dat er een max op staat. Die staan volledig los van elkaar en geven alleen maar iemand een bepaalde eigenschap (in de vorm van een kraagje) mee
 4. PCM 17 Eigen db maken

  Volgens mij kan je de naam van dat OfficialRelease.cdb bestand niet wijzigen, dat is een voorwaardelijke naam.
 5. enkele vragen

  Ben niet in de gelegenheid geweest om het écht te testen. Het lijkt me het meest veilig/stabiel om het aantal WT en PCT teams niet te veel te veranderen. 1 of 2 erbij zou kunnen denk ik, maar het spel kan volgens mij geen peloton groter dan 200 renners aan. Als door zulke wijzigingen er ergens te veel renners/ploegen worden uitgenodigd kan je game gaan crashen. Je zit met de regels die elke uci-raceklasse heeft van het aantal deelnemers (per team). Jij zit met bijna 100 ploegen, dus een verdeling zal er toch moeten komen wil het spel niet crashen. Als je die toch moet maken kan je misschien veiliger kiezen voor de al bestaande verdeling Zou zonde zijn als deze fantastische db niet lekker speelbaar zou zijn.
 6. [PCM 2015 | MOE_3] Orica - GreenEDGE

  Helaas weer geen medaille inderdaad. Ook al waren de kansen er wel als je kijkt naar de renners en de parcours, in alle drie de jaren. De toppers waren gewoon steeds iets te sterk. De laatste koersen van het jaar komen eraan:
 7. [PCM 2015 | NOR5] Motorola - Jack

  Jammer dat je je meerdere moest erkennen in Quintana, maar van tevoren had je al bedacht dat de Giro "ondergeschikt" zou zijn aan de Tour om het zomaar te zeggen. Nu op het podium staan, met een iets mindere vorm dan nog komen zal, moet een Tourzege opleveren!
 8. [PCM15|EXT_3] ActiveJet Team

  Wat een gave overwinning en wat een verrassing ook! Dat lukt je niet zomaar in Italië. Absoluut een goede dag ja.
 9. Ervaring | Ik zoek een team

  @Taz Je zou het ook een beetje kunnen laten afhangen van de (tweede) sponsor, afhankelijk waar die actief is/zijn. Maar als het je in de basis gewoon om een Scandinavisch team gaat dan zou ik eerste instantie (naast IJsland) Estland, Letland en Litouwen erbij pakken. De Scandinavische landen hebben daar verschillende banden mee. Dan zou je moeten kijken of je voldoende sterke renners hebt voor een sterke ploeg, al moet je je afvragen of je nog meer nationaliteiten erin zou willen hebben. Wit-Russen en Russen zouden ook zeker nog kunnen als alternatief. En als je al in die hoek zit zou je ook naar Oekraïne en Polen kunnen kijken, maar dan ben je al weer een heel stuk verder. Neemt bijv. niet weg dat je, als je al een aardig team hebt opgebouwd, prima een Kwiatkowski erbij kan halen als kopman.
 10. [PCM 2017] Ervaringen

  De doelen veranderen niet als je er zelf niets mee doet. De sponsor komt met een 'voorstel'. Dan kan je ervoor kiezen het gewenste resultaat te veranderen (levert budget op, of kost wat), maar de koersen staan vast. Doe je er niets mee, zoals jij dus omdat je t hebt gemist, dan blijft het voorstel 'intact'. Wat dat was/is wat je nu in datzelfde scherm als hierboven ziet. Negotiate is echter doel geworden, en budget is resultaat. Je hoeft het niet op te schrijven, het is het hele seizoen te raadplegen.
 11. enkele vragen

  Ik zou denken ALG en CRC maar dat is gokken Ik zal eens kijken of ik tot een antwoord kan komen. Er staat me iets bij dat er wel een max is, dus dat je niet een peloton van 252 (ex wildcards) kan hebben.
 12. PCM 17 niet werkende truien en materiaal

  Oh even niet goed opgelet met lezen. Materiaal zit niet in de FDB. Daar zou je een grote download via een andere server moeten hebben (lukt niet via Steam). En die is dan ook nog eens verplicht om de db werkend te hebben. Daarom ervoor gekozen een stabiele, eenvoudige (maar werkende) database via Steam aan te bieden. Helaas zonder materiaal.
 13. [PCM 2017] Ervaringen

  Je moet in dat sponsor scherm nog wel naar het tweede tabblad gaan, dan heb je ze op een rijtje. Je krijgt dan dit scherm: (negeer de nummers)
 14. PCM 17 niet werkende truien en materiaal

  De FDB bevat veel 'fan-made' tenues dus die zou je wel moeten zien lijkt me :/ Ik ga er nog eens over nadenken!
 15. PCM2018?

  En eigenlijk is dat ook wat ze moeten doen. Het ene jaar de vorige editie finetunen en op de achtergrond werken aan een sterk vernieuwde editie voor het jaar erna. Ieder jaar achter alles aan hobbelen werkt natuurlijk ook niet.