tinyriconen

PCM Medewerker
 • Content count

  3,589
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

tinyriconen last won the day on June 8 2016

tinyriconen had the most liked content!

Community Reputation

2,375 Excellent

5 Followers

About tinyriconen

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 07/06/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Biddinghuizen

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jan '16
  Carrière v/d maand apr '16
  Carrière v/d maand jun '16
  Carrière v/d maand sep '16

Recent Profile Visitors

2,116 profile views
 1. 1. André Greipel 2. Dylan Groenewegen 3. Edvald Boasson Hagen 4. John Degenkolb 5. Michael Matthews R. Alexander Kristoff
 2. 1. Primoz Roglic 2. Stefan Küng 3. Chris Froome 4. Tony Martin 5. Jonathan Castroviejo R. Michal Kwiatkowski
 3. 1. Edvald Boasson Hagen 2. Dylan Groenewegen 3. Alexander Kristoff 4. Michael Matthews 5. John Degenkolb R. André Greipel
 4. Thanks! Wat je zegt @Angus1997, maar het is soms zo lastig om stoïcijns in je eigen tempo te blijven rijden als de rest heel erg van tempo wisselt. Moeilijk in te schatten welk tempo je moet kiezen om precies goed met je krachten om te gaan, en niet dat je te veel toegeeft omdat je voorzichtig rijdt, maar aan de andere kant weer het risico om jezelf op te blazen.
 5. Spijtig dat je de winst misloopt terwijl je de snelste van het pak was! Goed gereden en de sponsors daarmee weer tevreden gesteld op eigen bodem.
 6. Zo'n ploeg als Lampre (net als een FDJ overigens) is toch bijzonder interessant. Ergens heeft het wel iets dat zo'n ploeg het moet hebben van aanvallen, omdat ze voor wachten de renners niet hebben. Aan de andere kant is het weer schrijnend dat een ploeg relatief zo weinig kwaliteit heeft. Terwijl er andere ploegen zijn met gigantische blokken zoals Movistar of Astana.
 7. 1. Chris Froome 2. Romain Bardet 3. Rigoberto Uran 4. Fabio Aru 5. Mikel Landa R. Alberto Contador
 8. 1. Alberto Contador 2. Daniel Navarro 3. Serge Pauwels 4. Primoz Roglic 5. Thibaut Pinot R. Romain Bardet
 9. Keurig gereden! Hopelijk kan je die flow doortrekken. Even los van de Ronde van Vlaanderen (heb het even opgezocht) zijn het mooie uitdagende doelstelling die wel haalbaar zouden moeten kunnen zijn. Maar dan moet het een beetje meezitten. Maar het zal vooral om 't Baskenland draaien straks denk ik. Zet 'm op! (En verras in de Ronde, zou legendarisch zijn)
 10. De verschillen zijn al bijzonder groot zeg! Jammer dat Exner niet echt kan verrassen. Maar wie weet, er volgen nog drie bergritten. Als de benen daar iets beter zijn en hij kan weer goed met de krachten omgaan, dan schuift hij misschien zomaar de top tien binnen. En dat zou in dit veld volgens mij een bijzonder goede prestatie zijn.
 11. Thanks allen! Als het echt heel zwaar wordt dan heb ik vaak toch het idee dat de concurrentie net wat meer overhoudt dan ik. Zonde, maar het viel te proberen! Je moet de kansen die er liggen toch aangrijpen. Ik denk namelijk dat ik, als ik niks had gedaan, er misschien sowieso afgereden zou zijn als Quintana en Pinot zo sterk waren. En dat belooft wat, want vandaag volgt de koninginnerit!
 12. 1. Marcel Kittel 2. Nacer Bouhanni 3. Michael Matthews 4. John Degenkolb 5. Alexander Kristoff R. Dylan Groenewegen
 13. Zonder klassementsambities en sterke sprinter is het hopen op een gelukkige vlucht. Het mocht nog niet zo ver komen, maar hopen op meer succes in het tweede deel van de ronde! Overigens.. de helft van een ploeg eruit in een TTT? Creatieve invulling aan een PCM-foutje? (te kleine groep aan de start)
 14. Bedankt voor de reacties Voorlopig was het even de laatste kans voor de spurters. Nu is het weer aan de klassementsrenners!
 15. @ Alle carrièremakers n.a.v. het Photobucket-debacle Mochten jullie overwegen moeite te doen om je afbeeldingen weer goed te krijgen, via www.postimg.org kan je ook uploaden via URL. (ongetwijfeld ook via andere aanbieders) Stel je hebt de originele afbeeldingen niet meer beschikbaar op je computer. Zojuist even getest, maar de URL van de 'geblokkeerde' afbeeldingen werkt nog altijd wel.