tinyriconen

PCM Medewerker
 • Content count

  4,662
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,992 Excellent

6 Followers

About tinyriconen

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 07/06/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Amersfoort

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jan '16
  Carrière v/d maand apr '16
  Carrière v/d maand jun '16
  Carrière v/d maand sep '16

Recent Profile Visitors

3,214 profile views
 1. [PCM 2018| MOE_1] Team Dimension Data

  Pech in de dagvorm en dubbel pech met de valpartij. Eisel scoort een op papier mooi resultaat voor zijn doen, al zijn de verschillen wat aan de hoge kant.
 2. [PCM2017|MOE_4] AC Sparta Praha Cycling

  Iets winnen was in dit veld bij voorbaat al een vrijwel onmogelijke opgave. Laat de sponsor maar praten je hebt gewoon een heel sterke ronde gereden met Baska en Milanic. Jammer dat je in Adelaide (ondanks je briljante sprint) niet net in die ene kopgroep wist te komen/blijven. Keurig debuut op dit niveau!
 3. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Bedankt voor de reacties! Het is inderdaad spannend hoe het Alexey zal vergaan, vorig seizoen in de Vuelta zag hij er goed uit in de derde week. Maar dat was niet als kopman. Wat dat betreft is het ook voor mij nog afwachten wat we kunnen verwachten. De volgende etappe begon echter niet zoals gehoopt:
 4. [PCM 2015|MOE_2] Ag2r - La Mondiale

  Spijtig resultaat in beide koersen.. Trentin had inderdaad mooie punten kunnen pakken en Latour raakt wat verder achter op Mollema (en de top 10).. hopen op beter weer in het tweede deel. Mogelijke tip om je Word/Excel documenten te openen is om ze te importeren in een Google Doc/Spreadsheet. Of je kan ze uploaden in Dropbox en ze dan in de web-based Office openen (volgens mij).
 5. [PCM2017|MOE_4] AC Sparta Praha Cycling

  Zitten een aantal leuke ploegjes tussen: ANZ Banking, FedEx, Sunweb, Tissot, Quickstep en Sky! Maar Movistar slaat wel alles zeg! Quintana, Dumoulin, Landa, Bernal, Mas en Castrillo.. zes man met KL80 of hoger! Haha en dan ook nog 'effe' Roglic, Izagirre, Soler en Roson. Barloworld, Trek en (vooral) FDJ zijn de ploegen om in de gaten te houden voor jou, maar ik denk dat je die strijd wel in je voordeel kan beslissen. Je zal natuurlijk vaak achter het net vissen, of zelfs voor spek en bonen meerijden. Maar je hebt toch voldoende kwaliteit in huis om een de nodige punten bijeen te sprokkelen. Het is te hopen dat de hoge eisen van je sponsor je niet in de aanloop naar volgend seizoen gaan tegenwerken. Gelukkig zijn de 'hoogst gewaardeerde' doelstellingen wel te doen (in eigen land en de Tour). Laten we dan duimen voor een heerlijk Ardenner drieluik van Masek.
 6. [PCM 2018| MOE_1] Team Dimension Data

  Wow, Hagen verrast toch wel in Harelbeke door gewoon een perfecte koers te rijden en ook in Wevelgem verras je, ditmaal met Cavendish. Want in principe zouden Démare, Kristoff, Degenkolb en Sagan sterker (in vorm) moeten zijn dat de Brit. Lekker man!
 7. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Weer eens een update: de eerste bergrit(ten) zorgen voor serieuze tijdverschillen. Hoe gaat Alexey hier mee om?
 8. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Zoals bijna alle carrières staat ook deze wat op een lager pitje in deze periode. December was sowieso 'gewoon' een erg drukke maand, de motivatie om te spelen/schrijven ligt wat lager (mede doordat het winterstop is) en ik loop ook achter met spelen. Ik zit nog middenin de Giro en bovendien zijn er nog een hoop andere koersen in mei die de progressie een beetje tegenhouden. Anyways.. ik heb dus even wat tijd nodig om vooruit te spelen en weer een voorraadje aan posts op te doen. Dan zit er ook nog een vakantie aan te komen en heb ik het ook wat druk met andere dingen. Oftewel, ook in januari zal het nog redelijk rustig blijven. Ondertussen zal ik ook kijken of ik een andere manier kan vinden om 'dit' wat minder tijdrovend te maken. Dus mogelijk zullen de updates nog wat beknopter zijn.. we zullen zien. Ik ben in ieder geval (sneller dan gedacht ) weer bij met lezen. Allen in ieder geval een gezegend 2019 en tot snel!
 9. [PCM 2018| MOE_1] Team Dimension Data

  Dat een ronde met zoveel serieuze beklimmingen uiteindelijk slechts zo'n krap klassement oplevert verbaast natuurlijk enorm. Wat nog meer verbaast is hoe sterk Meintjes, Cummings en Pauwels deze week waren. Wow! Jammer van de off-day van Meintjes in Barcelona, maar wat een ronde voor Dimension Data zeg. Top 5 (en op slechts 23 seconden van de winnaar), top 10, de bergtrui, een ritzege en bijna nog zelfs meer dan dat. Hulde.
 10. [PCM2017|MOE_4] AC Sparta Praha Cycling

  Wat een fantastisch sterk jaar heb je toch gereden. Kijk eens naar die doelstelling, bijna allemaal niet alleen gehaald, maar overtroffen. Volkomen terecht bovenaan het individuele en ploegenklassement geëindigd. Nu staat er echter wel heel wat anders voor je te wachten met de WorldTour. Een hoop extra koersen en ondanks dat je leuke renners hebt binnen gehaald, wordt het nog een heel grote uitdaging om daar een lekkere planning voor te bedenken. Voordeel is natuurlijk wel dat je voldoende kwaliteit in huis hebt om je punten te behalen (mits je juist piekt uiteraard en wat koersen laat voor wat het is). Ik ben heel benieuwd naar je ploegenpresentatie en het komende seizoen. Gefeliciteerd met alweer het derde afgeronde seizoen.
 11. [PCM15|EXT_3] ActiveJet Team

  Erg jammer dat het op die manier moet eindigen. Als je al speelde met het idee te stoppen, dan kan ik me heel goed voorstellen dat dit de nekslag is. Jammer, want het was een zeer zeer zeer plezante carrière om te volgen met een heel mooi verhaal en dito prestaties. Vooral omdat de groei van je ploeg altijd binnen de perken is gebleven en je probeerde zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke identiteit te blijven. Dit is balen natuurlijk, maar hopelijk vind je in de tijd waarin je de "verantwoordelijkheid" (voor zover je dat zo kan noemen natuurlijk) van het bijhouden van een carrière niet hoeft mee te dragen, weer voldoende motivatie om in ieder geval lekker door te spelen en wie weet weer een carrière te delen.
 12. [PCM 2015 | NOR_6] Motorola - Jack

  Kan het je niet kwalijk nemen dat de motivatie in deze tijd wat terugloopt. Is een jaarlijks terugkerend fenomeen natuurlijk zo in de winter. Als het voorjaar weer dichterbij komt, dan wordt het vanzelf wel weer meer. Adams lijkt, net als Poels op de goede weg voor de Tour. Toch wel opvallend dat ze in Mei actief koersen, maar ze zullen nog lang niet in topvorm zijn uiteraard. Wat alleen maar weer aangeeft hoe sterk ze eigenlijk zijn. Benieuwd naar de ontknoping in de Giro.
 13. [PCM18|NOR_1] Tunisair

  Wat een verrassend leuke rondjes komen er zo voorbij in een carrière als deze, die je normaal gesproken niet tegenkomt. Je prestaties zijn ook erg sterk. Grosshartner scoort consequent mooie punten en uitslagen voor je. Ook de tweede plek in Italië is een mooi resultaat. In Frankrijk zit het dan wat minder mee, maar dat moet ook kunnen natuurlijk.
 14. [PCM17|MOE_03] Team Felbermayr

  Wat een tijd om te verhuizen! (Ik ken het, was een jaar geleden de gelukkige). Veel succes ermee en neem de tijd om te settelen
 15. [PCM 2015|MOE_2] Ag2r - La Mondiale

  Elke dag doe je je best, maar het is gewoon lastig om wat voor elkaar te krijgen als de favorieten zo sterk koersen. Ondertussen snoep je mooi je puntjes met Gastauer en Trentin. En Rosa staat nog altijd op een respectabele plek in het klassement. Gewoon zo door blijven gaan, dan zit er vast nog wel meer in het vat.