tinyriconen

PCM Medewerker
 • Content count

  4,690
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,014 Excellent

6 Followers

About tinyriconen

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 07/06/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Amersfoort

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jan '16
  Carrière v/d maand apr '16
  Carrière v/d maand jun '16
  Carrière v/d maand sep '16

Recent Profile Visitors

3,727 profile views
 1. [PCM2016] Stats voor Veldrijders

  Heb zelf niet echt de beschikking over bruikbare stats, maar kon ook niks vinden via Google. Dat is wel jammer. Je hebt echt iemand nodig die 2017 of 2018 speelt/heeft en kan checken hoe een aantal van deze gasten zijn ingeschaald ten opzichte van de rest. @Jowinho kan jij misschien helpen? Wat screens van Beobank, Telenet, etc.
 2. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Allen.. zoals al wel te zien is ligt de productiviteit erg laag. Dat heeft allerlei redenen; het gebruikelijke winter-wieler-dipje, drukte met werk, maar vooral ook andere keuzes en prioriteiten. (Deze man wordt vader ) Ik merk dat ik er nauwelijks aan toe kom om te spelen, laat staan posts te maken. Ik vind het erg jammer dat ik deze lang lopende carrière niet lekker lopend kan houden op dit moment. Waardoor het me beter lijkt om hem even on hold te zetten. En wellicht weer op te pakken als de omstandigheden het toelaten. Dat betekent ook dat ik wat minder op het forum te vinden zal zijn, maar ik zal zo nu en dan nog wel eens spieken hoe het met jullie carrières verloopt Wat Stella Artois betreft: de Giro heb ik uitgereden, dus die ontknoping zal ik deze maand nog met jullie delen. En wellicht komt de ruimte om verder te spelen/posten sneller dan gedacht en pak ik het gewoon weer op
 3. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Thanks voor de reactie. Je merkt echt wel het belang van een beetje ritme hebben voordat je kan presteren, zeker wanneer het seizoen toch al echt in volle gang is. Maar wat je zegt, deze koersen moeten gereden worden om straks goed te zijn natuurlijk. Terug naar de Giro!
 4. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Bedankt voor de reacties De laatste 'tussenpost' voordat we naar de ontknoping van de Giro gaan, waar jullie eigenlijk al veel te lang op hebben moeten wachten (mezelf incluis )
 5. [PCM 2018| MOE_1] Team Dimension Data

  Erg jammer dat je nog wat terrein moest prijsgeven met Cummings, maar met een tijdrit op de slotdag zat dat er natuurlijk ook wel in als je ziet wie er nog meer aan de start stonden. Niettemin kan je terugkijken op een prachtige ronde van de Brit. Ook het resultaat van Meintjes is nog erg sterk, want hij staat beslist niet te boek als goede tijdrijder. Topronde. De finish in de Scheldeprijs is zo krap dat je zomaar had kunnen winnen, maar het nu moet doen met een vierde plek. Dat lijkt wat magertjes (relatief), maar kijkend naar de screen zat je er nog ontzettend dichtbij. Het Vlaamse voorjaar sluit je prachtig af met een tweede plek in Roubaix na een zeer knappe rit. Ik had niet verwacht dat je nog terug zou keren, nadat Vanmarcke een gaatje moest laten met de voorste vier. Dat is dan normaal gesproken het geluk (of de pech) die het verschil maakt. Maar je hebt echt waanzinnig gereden met Hagen. Dat je Sagan voor moet laten is allerminst een schande.
 6. [PCM18|NOR_1] Tunisair

  Keurig gereden deze ronde. De valpartij van Hirschi zorgde er eigenlijk voor dat je op de vierde dag een stuk voorzichtiger (en geruster) kon gaan koersen.
 7. [PCM2016 | MOE_1] Mapei Cycling Team

  Ouch! Die is pijnlijk zeg. Wat ongelooflijk zonde dat je deze zege misloopt, na zo'n sterke koers te hebben gereden tegen deze toppers. Wat Gruden betreft.. echt geen idee waar ik het vandaan heb gehaald dat ie een Amerikaan is
 8. [PCM18|NOR_1] Tunisair

  Een leuke ronde om te rijden. Helaas nog niet kunnen winnen, maar je zit er goed bij wat je terecht de leiderstrui oplevert. Houd dit vol!
 9. [PCM2017|MOE_4] AC Sparta Praha Cycling

  Wat je zet over ontsnappingen is helemaal waar hoor. Je ziet dat je als speler ook minder makkelijk wordt toegelaten aan de vlucht. Het pak rijdt zich dan helemaal kapot om jouw renner terug te halen, maar als de andere 4 dan vooruit blijven dat interesseert ze dan niet. Heel lastig. In deze Parijs-Nice viel te verwachten dat resultaten zouden uitblijven. Masek doet het erg netjes in het sprintgeweld. Opvallend ook dat het klassement zo krap is met een tijdrit en twee bergritten in het parcours. Hopelijk meer succes in Italië!
 10. [PCM18|EXT_1] Deceuninck-Quick-Step

  Wat zat je dichtbij! Echt jammer dat je (achteraf gezien) net verkeerd getimed had. Als je daarover kan spreken althans. Dit is uiteindelijk met die ritzege erbij gewoon een zeer knap resultaat van Alaphilippe. Jammer dat Viviani het 'slechts' met tweede plaatsen moet doen deze ronde. Je hoopt stiekem toch op meer, maar de top is dik bezaaid natuurlijk. Gelukkig dat Alaphilippe in de Ocean Road Race de volle buit weet te pakken.
 11. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Thanks voor de reacties De rit naar de Scanuppia was echt krankzinnig, maar hoe lekker is het dan dat je een renner met een goede REC hebt en met een prima dagvorm. Wat ik leuk vind aan GT's is dat je (als je niet om de eindzege strijd) je maar tegen een aantal renners strijdt. Zoals in dit geval hoef ik geen energie te verspillen aan Quintana en Aru, terwijl je in de kleine rondes eigenlijk altijd mee moet proberen te gaan. En uiteraard is het dan extra fijn dat je dan net over een renner beschikt die steeds beter wordt ipv steeds meer toe moet geven. Wat betreft Magnus Cort Nielsen.. ja dat is echt een pijnlijk geval. Een paar keer de vluchters te veel ruimte gegeven omdat ik het initiatief expres bij de concurrentie wilde leggen, een keer geblokt, soms gewoon niet snel genoeg en die ene keer dat het goed ging.. gingen de bloemen naar leadout Kragh Andersen. Op dat moment dacht ik nog, die zege voor MCN komt er wel, maar als die nu uitblijft (en rit 20 is de enige kans nog) dan is dat toch wel een beetje schrijnend. Helaas maken we even een zijstapje vanuit de Giro, eerst naar Noorwegen en daarna naar het thuisfront.
 12. [PCM 2018| MOE_1] Team Dimension Data

  Cummings is echt in bloedvorm. Maar dat geldt voor je hele ploeg! De WT-punten stromen binnen op deze manier. De voorsprong van Cummings is vrij riant, dus die eindzege zal je niet meer ontgaan lijkt me?
 13. Routes [Singh]

  Een leuke Tour tot nu toe, al is het vooral afwachten tot de derde week om echt het klassement gevormd te zien worden. Daardoor is het juist interessant dat het klassement nu voor een groot deel bepaald is door de tijdrit van bijna 60 km. Dat maakt dat de mindere klimmers in de laatste week wel volle bak moeten gaan! Verder een hoop kansen voor de sprinters. In die zin past dit parcours prima als Tour.
 14. [PCM2017|MOE_4] AC Sparta Praha Cycling

  Van tevoren had je wellicht getekend voor twee top 10-plaatsen, maar gezien het koersverloop is het ergens ook een beetje zuur. Neemt niet weg dat je weer wat WT-punten hebt kunnen pakken.
 15. [PCM18|EXT_1] Deceuninck-Quick-Step

  Goed begin van de ronde met drie strakke ereplaatsen, maar bovenal heb je met Alaphilippe een fantastische uitgangspositie voor het klassement. Het tijdverlies van Martin heb je zelf 'verdiend', dus hoef je naar Willunga Hill alleen nog maar met Valverde af te rekenen. Het is te hopen dat Viviani ook nog een keertje kan shinen.