tinyriconen

PCM Medewerker
 • Content count

  3,824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

tinyriconen last won the day on June 8 2016

tinyriconen had the most liked content!

Community Reputation

2,505 Excellent

5 Followers

About tinyriconen

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 07/06/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Biddinghuizen

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jan '16
  Carrière v/d maand apr '16
  Carrière v/d maand jun '16
  Carrière v/d maand sep '16

Recent Profile Visitors

2,243 profile views
 1. Bedankt voor de reacties! Dat de grote namen zich zo makkelijk lieten pakken met de wind is me een raadsel, meestal zitten ze er altijd vliegensvlug weer bij als ze fout zitten. Maar dit is ook eens interessant. We gaan verder met gelijk nog meer tijdverschillen!
 2. Keurig gereden met Släkis. Dat is niet de eerste keer dat hij zich zo sterk van voren laat zien! Goeie renner. Ook een bovengemiddeld resultaat in de ploegentijdrit .
 3. Doelstelling behaald! En het is ook een mooie top 5 in de WT erbij.
 4. Het was inderdaad gewoon niet jouw ronde.
 5. Een heel verrassende Sanremo. Jammer dat je het gat naar de voorste niet kon dichten, maar een derde plek in een monument is natuurlijk een topprestatie voor jouw ploeg Daarna een vijfde plek in een keienklassieker.. dat is niet gewoon voor Fuji! Een teken voor een mooi voorjaar?
 6. Jammer dat Chaves het verschil niet echt kan maken ten opzichte van de concurrenten. Toch is de vierde plek overall een mooi resultaat vooralsnog. Ben benieuwd wat er nog in het laatste weekend kan gebeuren. Je hebt al een aantal mooie ritzeges gepakt en je zat er een paar keer zeer dichtbij! Knappe ronde
 7. Het parcours in Noorwegen was net niet lastig genoeg voor Herklotz om in die top 5 te kunnen blijven. Jammer, want hij reed best sterk. Schrijf Froome maar vast op voor de eindzege Maar het draait op Herklotz en in dit deelnemersveld (en met zijn vorm) zou het zomaar kunnen dat die een mooi resultaat kan neerzetten. Laten we duimen voor top 5. Plus natuurlijk her en der een ritzege!
 8. Een mooi begin van het jaar in Australië met een verrassende ritzege van Cort Nielsen en een sterk klassement van Landa, daar waar je eigenlijk andere namen zou verwachten. Ik snap overigens wel dat je met een van je beste renners aankomt als de sponsor direct resultaat verwacht. In Argentinië doe je het ook uitstekend met Aru. Helaas loop je ook hier de eindzege mis, maar dat heeft vooral te maken met een sterke Van Garderen. BMC was bovendien op volle kracht. Die tijdrit maakte denk ik sowieso al het verschil. Twee ritzeges kan je echte mooi in de pocket steken! Balen van Valverde! Hopen dat hij volledig scherp is in april!
 9. Snap de simulatie van Luik wel. Dan eigenlijk bijzonder dat je op slechts 2 minuten eindigt. (en dan op p.88..) Herklotz doet het knap in Romandie, daar waar meestal de Tour-renners meestal nog net iets sterker zijn dan de renners die zich voorbereiden op de Giro. Ook een prachtige tweede plek in de sprint, waarmee je wat WT-punten scoort (toch?). Jammer dat je zonder wielen rijdt overigens. Behoefte aan om er eens naar te kijken hoe we dat een keer kunnen oplossen? Of stoort het je niet? (en wil je sws voorkomen dat gesleutel aan de game crashes inleidt, haha)
 10. Truitje erbij! Je wil ondanks de bug natuurlijk jezelf niet naar de slachtbank laten leiden.. je speelt immers om te winnen. Jammer dat het dan soms zo makkelijk kan gaan
 11. 1. Michal Kwiatkowski 2. Edvald Boasson Hagen 3. Peter Sagan 4. Greg Van Avermaet 5. Michael Matthews R. Julian Alaphilippe
 12. Een ijzersterke tijdrijder als Dumoulin kan vooral winst pakken op de vlakkere delen t.o.v. de niet-tijdrijders. 59 is wat dat betreft een vrij lage effort. Je zou op het vlakke wat hoger kunnen zitten en dan iets lager op de heuvels. Overigens is het normaal ook wel beter om wat 'goed te maken' op de heuvels, maar dat geldt vooral voor de iets mindere tijdrijders (en betere klimmers).
 13. Het komt een beetje traag op gang weer na de vakantie en een drukke periode op werk, maar ik verwacht deze week weer het reguliere 3x p/w tempo op te pakken.
 14. 1. Tom Dumoulin 2. Chris Froome 3. Rohan Dennis 4. Wilco Kelderman 5. Stefan Küng R. Maciej Bodnar
 15. 1. Team Sky 2. BMC Racing Team 3. Orica - Scott 4. Team Sunweb 5. Quick-step Floors R. Movistar Team