Angus1997

Leden
 • Content count

  904
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

573 Excellent

About Angus1997

 • Rank
  Waterdrager
 • Birthday 09/08/1997

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Limburg/Nimma

Recent Profile Visitors

971 profile views
 1. [PCM18|NOR_1] Tunisair

  Arslanov rijdt hier echt een prima een ronde. Top-4, een aantal goede plekken in de dagklassering en een bergtrui. Mag je tevreden over zijn! Benieuwd hoe je het in Kroatië gaat doen.
 2. [PCM2017|MOE_3] AC Sparta Praha Cycling

  Slagter is geen onaardige klant die je hier klopt. Zoals Sean al zegt, dit 1-2'tje ziet er veelbelovend uit voor het WK. Een medaille zou er zomaar eens in kunnen zitten.
 3. [PCM 2016 | MOE_1] Roompot-Nederlandse Loterij

  Profronde van Noord-Holland (NED) – 1.2 | 14 mei 2018 Tussen al het Italiaanse gekoers is er ook nog tijd om een rondje in eigen land mee te rijden. De profronde van Noord-Holland is alweer toe aan haar 72ste editie en zoekt een opvolger voor Fabio Jakobsen. De wedstrijd gaat over 198 kilometer waarbij drie keer over een pittige kasseistrook moet worden geknald in de finale. Vooral sterke mannen zullen zich voorin kunnen handhaven om vervolgens te spurten voor de winst. Favorieten *** Youcef Reguigui (SNE) ** Mathieu van der Poel (COC), Barry Markus (MCT) * Maarten van Trijp (DJP), Lars van der Haar (TLF), Taco van der Hoorn (RNL) Zaandam-Zaandam, 198 km Donkere wolken pakken zich samen boven het westen van Nederland en nog voordat de koers goed en wel op gang is, zijn de meeste renners al doorweekt van de regen. Een kopgroepje van drie springt weg, pakt wat tijd en wordt weer netjes binnengehaald. Eigenlijk is er dus geen zak te beleven in deze matige koers. Dan draaien Maarten Budding en Jeroen Meijers de gashandel eens open en dat zorgt ervoor dat de achterdeur van het pak wagenwijd opengaat. Favoriet Reguigui is onaangenaam verrast door de tempoversnelling en moet in de achtervolging. De Algerijns kampioen zal echter niet meer voorkomen in het stuk. Roompot draait de gashandel open terwijl de Hollandse akkers voorbij vliegen. Terug naar de mannen die wel nog voor de bloemen en zoenen rijden. De trein van Roompot staat inmiddels op de rails en aangezien niemand van de andere sprinters nog een goede knecht over heeft voor een lead-out, krijgen we een chaotische massaspurt. Oscar Riesebeek laat zich echter niet gek maken en piloteert kopman Taco van der Hoorn naar een briljante uitgangspositie. De thuisrijder maakt het vervolgens fenomenaal af en wint in de stromende regen zijn tweede koers van het jaar! Riesebeek zelf is goed voor plek 4. De Vlaming Dennis Coenen wordt tweede en op het laagste treetje staat levende legende Davide Rebellin. Even ter vergelijking: toen winnaar Van der Hoorn werd geboren, was ‘Tintin’ bezig aan zijn tweede jaar bij de profs! Enfin, een zege is een zege. Ook tegen iemand die je vader had kunnen zijn. En dat is nummer twee voor Van der Hoorn! 1. Taco van der Hoorn (NED) – Roompot-Nederlandse Loterij | 4u20m43s 2. Dennis Coenen (BEL) – Cibel-Coron | z.t 3. Davide Rebellin (ITA) – Sovac-Natura4Ever | z.t. 4. Oscar Riesebeek (NED) – Roompot-Nederlandse Loterij | z.t. 5. Gaetan Bille (BEL) – Sovac-Natura4Ever | z.t. 6. Mathieu van der Poel (NED) – Corendon Circus | z.t. 7. Lars van der Haar (NED) – Telenet-Fidea Lions | z.t. 8. Rick Ottema (NED) – Alecto Cyclingteam | z.t. 9. Tim Kerkhof (NED) – Destil-Jo Piels | z.t. 10. Bob Olieslagers (NED) – Metec-TKH p/b Mantel | z.t.
 4. [PCM18|NOR_1] Tunisair

  Weinig spektakel deze rondes, maar je doet het niet verkeerd. Zonder echt goede spurter kun je hier weinig beginnen. Zeker met Arslanov pak je toch een nette 7de plek in Griekenland.
 5. [PCM15 | NOR_6] Motorola - Jack

  Leuk streven om vooral met jonge gasten proberen te presteren. Ik geef het je te doen. Succes in ieder geval daarmee. In de Giro blijft het toch nog redelijk spannend. Een slechte dag kan zomaar gebeuren, hoewel Quintana wel erg sterk lijkt dit jaar. Succes met Vermeulen, hopelijk laten ze hem toch een beetje rijden gezien zijn redelijke achterstand in het AK.
 6. [PCM18|NOR_1] Tunisair

  Dominantie! Lekkere ronde zeg, niet alleen met Grosschartner, maar ook qua aanvallend koersgedrag. Kleine correctie, het is peloton en niet peleton, maar die foutjes sluipen er snel in De leesbaarheid is oprecht verbeterd en je screens zijn ook leuk. Blijf zo doorgaan!
 7. [PCM 2018| MOE_1] Team Dimension Data

  Grote klasse deze ronde! Uitstekend gewerkt voor Hagen en door brutaal te koersen een verdiende zege en puntentrui binnen in de laatste rit. KIU!
 8. [PCM2016 | MOE_1] Mapei Cycling Team

  Echt niet slecht, een zesde plek met Dillier in dit gezelschap. Nog proficiat met je award overigens
 9. [PCM2017|MOE_3] AC Sparta Praha Cycling

  Geeft wel aan dat je ondertussen een aardige reputatie heb opgebouwd in het peloton. Maar er is dus nog genoeg ruimte voor verbetering, hoewel de spurt wel wordt gewonnen door Sisr, dat is wel een nette prestatie.
 10. [PCM 2016 | MOE_1] Roompot-Nederlandse Loterij

  Giro d’Italia (ITA) – WTC | 5 t/m 28 mei 2018 (Deel 9/21) De renners snakken naar een rustdag na een pittige eerste week waar vaak een hoog tempo werd gereden. Eerst moeten ze nog 40 kilometer overbruggen op een tijdritfiets voordat ze een dagje mogen ontspannen. Vandaag geen gruwelijke muren of akelige kuitenbijters, maar het parcours blijft van start tot finish aardig op en neer golven. Favorieten *** Wilco Kelderman (SUN) ** Jonathan Castroviejo (SKY), Thibaut Pinot (FDJ) * Vincenzo Nibali (TBM), Tobias Ludvigsson (FDJ), Ilnur Zakarin (TKA) Etappe 9: Radda-Greve, 40 km Een mooie dag in Toscane om te gaan fietsen. De zon schijnt en het publiek heeft ook veel zin om onze helden aan te moedigen. En aanmoedigen doen ze! Op de kleine heuveltjes rennen de tifosi mee met elke coureur die langs rijdt, om die en passe ook nog halfdoof te schreeuwen. De eerste resultaten druppelen al snel binnen en de Ierse kampioen Ryan Mullen zet een goede richttijd neer, maar wordt al snel verbeterd door de Portugees Rafael Reis. Namens Roompot rijdt Elmar Reinders geen fantastische tijdrit en in de einduitslag wordt hij pas 68ste, waarmee hij onze best geklasseerde renner van vandaag is. Half Toscane ziet toe hoe Elmar Reinders niet verder komt dan een plek in de middenmoot. De grote kanonnen zijn dan nog niet van start gegaan. De eerste naam van enige allure, Castroviejo maakt zijn favorietenrol waar door de tijd van Reis met 20 tellen aan te scherpen. Wanneer de Spanjaard over de meet rolt, beginnen vrij onverwachts ook de eerste druppels regen te vallen. De top-10 moet dan nog starten. Kelderman rijdt sterker dan verwacht en verpulvert in de stromende regen de snelste tijd met bijna een minuut. Roze trui Nairo Quintana komt nog akelig dichtbij maar moet uiteindelijk 7 tellen toegeven op de Nederlander. De Colombiaan behoudt overigens wel de leiding. Een beestachtige prestatie van Kelderman die op heldhaftige wijze de tijdrit wint.
 11. [PCM2017|MOE_3] AC Sparta Praha Cycling

  Ah ja... de PCM regels altijd gedoe. Zoals tiny al zegt, je begint echt een patent te krijgen op deze kortere rondes. 4/6 etappes, een man in het AK en nog een bergtrui. Het is feest in Canada zou ik zo zeggen. Je bent bezig een mooi slotakkoord aan je toch al prima seizoen te breien.
 12. [PCM17|MOE_03] Team Felbermayr

  Je doet het meer dan prima in Murcia, gezien de concurrentie. Een top-10 lijkt me toch een mooi resultaat. Enfin, die grote vorm gaat nog wel komen.
 13. [PCM 2015|MOE_2] Ag2r - La Mondiale

  Komaan Pozzo! Die top-10 ligt nog binnen handbereik. Had persoonlijk misschien meer verwacht van Latour of ben ik dan te enthousiast? En natuurlijk consistent met Trentin en een verdiende puntentrui. Een stuntje met Berard zit er nog niet in, maar dit is pas week 1. Wie weet of je nog eens zo een zege boekt. Blijf zo doorgaan zou ik zeggen.
 14. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Lekkere ronde in Duitsland met een heerlijke zege. Leuk dat Tansley ook echt goed begint te worden, knappe zesde plek tussen deze namen. Devenyns en Van Baarlen zijn een topduo voor aanvallende koersen en je krijgt loon naar werken. En natuurlijk lekker brutaal geprobeerd om met Van Baarle tot twee keer toe (bijna) een etappe te winnen. Zijn altijd mijn favoriete zeges, zo voor een aanstormend peloton wegblijven. Een ritzege, de bollen meegepakt en een top-10 gereden. Je kunt niet meer dan tevreden zijn. Ben nu wel weer heel benieuwd naar de Giro!
 15. [PCM18|NOR_1] Tunisair

  Brutaal gekoerst en verdiende zege! Let wel een beetje op je spelling en interpunctie af en toe. Het helpt als je stukjes bijvoorbeeld hardop voorleest om foutjes eruit te halen. Het is maar een tip je voorseizoen verloopt in ieder geval prima, benieuwd of je dit kunt volhouden.