Gratemans

Leden
 • Content count

  5,184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,248 Excellent

About Gratemans

 • Rank
  Kopman
 • Birthday October 4

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Groningen

Recent Profile Visitors

1,833 profile views
 1. Hoi Sagan - we gaan je adoreren topic!

  Ja joh, ga hem met Cavendish vergelijken. (hoewel ik minder haat heb aan Cavendish dan anderen hier is het een achterlijke vergelijking. Sagan is een kunstenaar. Cav kan alleen sprinten.) Godverdomme nog zo één? Je moeder is ook drie keer zo groot. En dan?
 2. [Voetbal] Champions League

  Hoe is het met je moeder eigenlijk?
 3. [Voetbal] Champions League

  Dickie heeft trouwens ook een kop die doet vermoeden dat ie wel eens een wijntje te veel drinkt. Maar vreemd genoeg kan ik me dat bij hem helemaal niet voorstellen.
 4. [Voetbal] Champions League

  Maar klopt wel dat ie Tagliafico gewoon nooit heeft gezien.
 5. Wielrennen in de media

  De Sky is dus niet de limit
 6. Belgische politiek

  AHAHAHAHA! Juraj speelt nog PCM!
 7. Amerikaanse politiek

  The Late Show with Stephen Colbert. Dat is waar het is. En Last Week Tonight met Jon Oliver (hetgeen Arjen Lubach gewoon heeft gejat btw, maar toch is ie de eerste hier in Nl die daar een interessante show van kan maken dus soit) Die moet je checken. Ja en ik mis Jon Stewart serieus elke dag van mijn leven. Dat was echt een god.
 8. Amerikaanse politiek

  Nouja, ze worden wel met een beetje politiek activisme in hun donder de wereld in getrapt. Dat hebben ze wel mee. Dat het dan tussen twee partijen moet gaan die wezenlijk niet zo veel van elkaar verschillen is dan weer eeuwig zonde en doet dat het eerder genoemde dan weer volledig teniet. Maar wij zitten hier dan weer met meer en meer splinterpartijtjes. Ook niet echt optimaal. Maar toch beter. Want dat dan weer wel, al met al hebben wij het toch constitutioneel beter geregeld dan aan de andere kant van de plas. Jammer alleen dat de gemiddelde stemgerechtigde te dom is om te poepen. Serieus ik kom meer en meer mensen tegen wiens voornaamste nieuwsbron Facebook is. Dat is toch van een triestigheid die niet te bevatten is?
 9. TV-Series

  Ik heb nog maar twee of drie afleveringen gezien (van Peaky Blinders dus). Vond het op zich best fijn, maar kan me er niet toe zetten de rest te kijken. Moet ik wel doen denk ik want dat gebeurde me vaker, dat ik eentje keek en pas later de rest keek dat het geniaal bleek (Deadwood bijv.) dus ik maak nu een lijst met wat ik wanneer moet kijken.
 10. TV-Series

  Geen fan? Ook niet van seizoen 1? The Terror overigens geprobeerd? Weet niet of ik die hier al had genoemd. Maar met Ciáran Hinds. En die is altijd baas. In wat ie ook doet. En beetje horror, omdat we het toch net over The House hadden. (Ja en The Man in the High Castle heb ik seizoen 1 gezien, maar toen afgehaakt. Was wel zeker tof, maar tijdgebrek enzo. Zo heb ik er meer liggen. Peaky Blinders moet ik ook in verder maar kom er gewoon niet aan toe)
 11. TV-Series

  Het is nog steeds uitstekend, maar seizoen één was eigenlijk gewoon tè goed. Je weet direct dat dat niet meer overtroffen kan worden. (Eigenlijk hadden ze het ook bij één seizoen moeten laten vind ik. Maar dan nog vond ik seizoen twee een prima poging)
 12. TV-Series

  Nu Better Call Saul nog uitkijken. Niet aan toegekomen, heb nog een half seizoen te gaan.
 13. TV-Series

  Hopkins
 14. WIDM

  Als Nielson er niet in de eerste afleveringen uit ligt, dan gaat me dat kapitalen aan tv's en ramen kosten ben ik bang.