Gratemans

Leden
 • Content count

  5,377
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,369 Excellent

About Gratemans

 • Rank
  Kopman
 • Birthday October 4

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Groningen

Recent Profile Visitors

2,035 profile views
 1. Transfers

  Oh serieus? Dat is wel sneu inderdaad. Had toch echt wel meer in gezeten.
 2. Wedstrijdnieuws

  En een aanvaller die dacht dat ie al bij de finish was. Blijft mooi
 3. Focus op de Fiets - Trainen & wedstrijden

  Mooi gebied. Het regent er wel veel. Ik vond de Grand Ballon makkelijker dan de Petit trouwens. Maar kan ook dagvorm geweest zijn.
 4. 26/8 | Ciudad del Juguete - Alicante | 188 km

  En hoezo is Latour daar zo enorm goedkoop?
 5. 26/8 | Ciudad del Juguete - Alicante | 188 km

  Ja leuk die voorbeschouwingen maar nu even iets belangrijks: ik ben mijn team voor Ploegleider in elkaar aan het knutselen maar heb twee dubio's: - Pogacar of Higuita? Pogacar heeft alleen Aru voor zich*. Maar is jong en zou eigenlijk niet eens de Vuelta rijden oorspronkelijk. Higuita heeft Uran en Martinez voor zich. Maar die laatste is ziek. Voorbereiding dus verstoord. Misschien gaat ie dan puur Uran helpen en mag Higuita voor zichzelf? - Bennett of Gaviria. Bennett goed in vorm. Gaviria lijkt ook goed na zijn rentree. Verteert klimwerk wat beter maar nog niet veel gereden. Hoewel een sprinter dat ook niet echt nodig heeft. Zeg het maar! (* ja Bultje, Henao heeft vijf nieuwe trainers en gaat iedereen de moeder fietsen, maar laten we even gek doen en er vanuit gaan dat dat niet gebeurt)
 6. Wedstrijdnieuws

  Que?
 7. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Nee, maar dat deze drie punten jou een lichtpuntje in ongetwijfeld duistere tijden hebben gegeven maakt voor mij veel goed.
 8. Beschouw hier na dan!

  Was er van het weekend nog op. Als je nog niet hebt gezien: http://www.npostart.nl/het-uur-van-de-wolf/28-09-2017/VPWON_1267011
 9. Films

  100 films opnoemen die je het slechtst vindt. Is dat uit een soort verlangen dat je mensen wil laten weten dat je tienduizenden films hebt gezien? Want anders is dat maar een magere onderzoekspopulatie hoor.
 10. Het snoeiharde gelijk van Gerrit-Jan vultje

  Hey maar jongens, waar gaat dit topic nu om? Ik maak me echt zorgen om @den zwartjoekel. Het siert hem dat hij afwezig wil blijven bij een Colombiaanse victorie, net als hij altijd doet bij een Colombiaans falen, maar niemand misgunt het hem nu toch hier? Ik in ieder geval niet. Kom vieren dna lul! Heel pcmfocus hoor (of althans dan een gedeelte):
 11. Beschouw hier na dan!

  * ontzegd Als ze de kans krijgen gaan ze gewoon weer old-school controleren. En door het geld hebben ze daar de renners voor. Renners die soms best sympathiek kunnen zijn (Kom op, Thomas zijn speech van vorig jaar was best lekker) Alleen de koersstrategie is kut. Maar door de overvloed aan goede renners kunnen ze ook niet anders. (Wat ze nog steeds kankerirritant maakt als team, laat dat duidelijk zijn) Nou ja, dit ook wel. Dit was als een gigantische pijpbeurt, en dat ze zich dan omdraait en zegt "Steek hem daar maar in. Nee nee, doe die andere maar." en dat dan Michiel Wuyts er aan komt om je een kop thee te brengen en te zeggen dat je alleen maar gedroomd hebt. Mwah, die had twee kanten uit kunnen gaan: óf Bernal had iedereen sowieso al de moeder gereden (ok, 85% kans) óf nummer 2 en 3 zouden nog proberen aan te vallen. Ok, met Buchmann en Kruijswijk nooit een keer, maar ik ben er van overtuigd dat Pinot het had durven proberen. For better or worse.
 12. Beschouw hier na dan!

  Tour 2019. Gijl of niet? Tranen, of geld en sperma? Of alles? Ok ik begin wel. Gijlste tour sinds jaren. Er is zelfs met het castreren van de laatste dagen zo veel gebeurd. Wat ook direct de grootste schande is. Man wat is ons een hoeveelheid wielerporno door de neus geboord Anderzijds, heerlijk genoten. Alaphilippe gewoon de man van deze tour. Het is dat ik Fransen niet mag maar ik zou hem bijna pijpen @Aaron mag in dezen dan de honneurs waarnemen. Hebben we verdomme nóg een gijle fransoos. Pinot dus. Doodzonde. Die had zich compleet doodgereden tegen Bernal, maar hij had het tenminste wel geprobeerd. Die rijdt niet voor één podiumplek, die was voor de dood of de gladiolen gegaan Kruiswijk: Leuk joh, maar als je zegt dat je voor geel wil gaan, moet je niet een dag later opeens zeggen dat je supertevreden bent met een derde plek. Dat trek ik slecht. Podiumtevredenheid. Bah. Maar eindelijk haalt Bultje snoeihard zijn gelijk. Colombianen gaan massala de grote rnodes donineren. Nou goed, de belangrijkste hebben ze. En terecht hoor. Bernal was de baas. Ik gun het onze favoriete geschiedenisleraar van harte. Ik wil als non-chauvinist toch wel opmerken dat Jumbo-klisma een enorm sterk team is gebleken. Teamtijdrit gewonnen, wat sprintjes, en de kopman naar de hoogst mogelijke positie. Ik moet bekennen dat ik altijd heb geroepen dat de rabo-failtrain altijd op te veel paarden wedde, maar ze zijn er deze keer verdomd ver mee gekomen. (Aan de andere kant, I call it right here and now: zodra Tom dumoulin er bij komt gaat het hele team naar de tyfus) Uiteindelijk prima tourtje die kleur kreeg door de Fransen, en onder hun neus vandaan gestolen werd door een Colombiaan. Wat wil je eigenlijk nog meer?
 13. Wielrennen in de media

  Jij moet hier ook weer vaker zijn @deck. Just sayin'
 14. Vive le vélo

  Tja en Nederland is een cokeland dus dat is een fijne wisselwerking. Ik zeg Bultje voor ambassadeur ergens in het Zuid-Amerikaanse.