Gratemans

Leden
 • Content count

  4,241
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4,040 Excellent

About Gratemans

 • Rank
  Kopman
 • Birthday October 4

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Groningen

Recent Profile Visitors

1,271 profile views
 1. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Dat is een grote opluchting! (Moet je wel van tevoren zorgen dat PSV ook weet dat je dat gaat doen, anders kunnen ze achteraf makkelijk zeggen dat ze niks wisten van de dreiging. Want zo zijn ze)
 2. Wedstrijdnieuws

  Dat spandoek
 3. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Nee maar serieus, ik word altijd zo moe van dat het aan de scheids ligt. Die had er in deze wedstrijd geen reet mee te maken.
 4. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Kun je daar tegenop?
 5. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Heeft gewoon heel veel harde duels laten doorgaan he. Serieus, als je het na deze wedstrijd op de scheids durft te gooien kun je beter een andere hobby kiezen.
 6. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Echt he. Ik zat met vijf gasten op de bank en iedereen zat te schreeuwen naar Heracles: Ga nu verdomme niet verdedigen, want ze schieten hem er toch in in de laatste paar minuten.
 7. WIDM

  Ga Bultje even lastig vallen als je je verveelt anders. Ja die is er niet, maar toch.
 8. WIDM

  Als het Olcay is, dan kan ik niets anders zeggen dan dat het een baas van een mol zou zijn. Ook al is ze irritant. -Hoewel ik daar ook iets van moet terugnemen, ik word per aflevering steeds iets minder agressief van haar. Als dat de mol is, dan is het er wel een die speelt met hele grote ballen in ieder geval. Ik erger me vooral aan mensen die -al dan niet bewust- stuntelig overkomen. Een Simone en Stine dus. Emilio en Jon zijn redelijk uitwisselbaar, en vrij uitbundig. Zouden redelijk aardige mollen kunnen zijn, maar dan zouden ze nog wel iets meer bazenacties moeten uitvoeren in de volgende afleveringen. Maar dus vooral dat ze leuke mollen zouden zijn. De rest is echt fucking saai. Een Ruben bijvoorbeeld zou echt een saaie kutmol zijn. En Loes is te voorspelbaar. (lijkt me gewoon een kandidaat die zichzelf graag verdacht maakt. Wel neukbaar overigens) Ja en verder.. als groep zijn ze gewoon niet zo leuk. Dat kan misschien nog wel veranderen, maar ik vind er niet zo veel aan. Ook wel jammer dat Bella weg is eigenlijk. Die had wel wat qua persoonlijkheid. Zo één waar je hem op een vrij uit-de-hand-gelopen-avond toch per ongeluk in steekt, en er dan meer genot uit haalt dan je had verwacht.
 9. WIDM

  Wie dan?
 10. WIDM

  Oh, en natuurlijk: RACIST!!!
 11. WIDM

  Ik vind deze hele groep niet echt leuk eigenlijk.
 12. BREAKING NEWS

  Ok, het is vooral één groot reclameartikel voor fiets en helm, maar toch. Euskaltel terug
 13. Gokken op Wielrennen

  Kennelijk niet nee
 14. Gokken op Wielrennen

  Besmet? Dit topic is al hartstikke oud. Heb jij de tijd van tranen geld en sperma niet meegekregen?
 15. Gokken op Wielrennen

  Ik had trouwens Greipel nog aan 6 of 6,5 gister. Krijg bijna het idee dat er iemand van Unibet hier zit mee te lezen. Quotes gaan omlaag als wij een naam noemen Goed, qua wielerkennis zit hier ook de crème de la crème natuurlijk.