Gratemans

Leden
 • Content count

  5,444
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,411 Excellent

About Gratemans

 • Rank
  Kopman
 • Birthday October 4

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Groningen

Recent Profile Visitors

2,377 profile views
 1. [kurwa] Tour de Pologne

  Met 80km/u en op 10/15 meter van de finish kun je het met de beste wil van de wereld niet meer 'de deur dicht doen' noemen he.
 2. https://nos.nl/video/2027544-paolini-sterkste-in-gent-wevelgem.html en uiteraard: https://nos.nl/artikel/2281452-van-der-poel-wint-gold-race-op-weergaloze-wijze.html Er zijn veel tranen geld en sperma verspild aan deze fragmenten. Maar ik praat voor mezelf natuurlijk. *edit* Ik heb ook net het laatste uur van die Amstel Gold terug gekeken, en ik heb zo iets nog nooit gezien. Niemand die ook maar iets van wielrennen weet had verwacht dat hij nog zou winnen. En dat maakt deze sport zo heerlijk.
 3. TV-Series

  Niet mee eens. Dat vind ik juist het grappige: de setting is compleet anders, de verhaallijn/thema's precies dezelfde. Nog steeds mindblowing shit vind ik hoor.
 4. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  Fuck ik ben oud
 5. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  Kost een beetje
 6. P'rijs - Nice

  Die stem. Serieus. Godverdomme, Carlo is wel echt heel erg goed. Ik lig nu weer stuk. En ok, Alain als Pierre was ook best goed. Maar damn.
 7. P'rijs - Nice

  Jezus hoe fucking baas was dit. Ik keek met een half oog naar VI en ik heb serieus heel erg (veel te) lang gedacht dat ik gewoon naar Joep zelf zat te kijken. Ik dacht echt "hoezo is dit bijzonder dan?" Meesterlijk.
 8. Il morire della primavera

  Ja maar echt, dit griepje kan gewoon alle Europese wedstrijden tot en met de Giro de kop kosten
 9. Il morire della primavera

  Dus het voorjaar is gewoon over? Heb ik daarom vorig jaar zelf voor het eerst de Strade Bianchi gedaan? Kijk, dit is natuurlijk gedeeltelijk een vrijbrief om mezelf op de borst te kloppen. Ik heb vorig jaar over die witte wegen gewield. Maar het waren verdomd lastige kutklimmetjes, waar ik er vooral achter kwam dat ik meer gebouwd ben voor de langere beklimmingen. Hoe dan ook: voor een ieder die wel eens een racefiets aanraakt: ga naar Toscane en de strade bianche! Het is ook echt zo idyllisch als het er uit ziet. Windows 95 achtergrond-style. Maar dus echt wel kut. La primavera is gecancelled. En dan maar hopen dat het Vlaamse voorjaar niet hetzelfde lot beschoren is...
 10. WIDM

  Hint ontrafeld. Rob is de mol. Inpakken maar. Ja of Nathan Rutjes. Het is de letter R in ieder geval.
 11. Ben ik de enige die Martin Simek hoort als ik dit lees?
 12. WIDM

  Ja sowieso wel de laatste jaren. De bekendste of leukste kandidaten hebben we wel zo'n beetje gehad. Ik hoop trouwens zo fucking hard op Rutjes als mol he Tegen beter weten in, dat wel.
 13. Transfers

  Bahrein merida is inmiddels ook wel een enorm kneuzenteam geworden, waar die vroeger nog best leuk waren.
 14. Werken - wie, wat, waar, wanneer?

  Lekker bezig heren
 15. Nabeschouwing wielerjaar 2019

  Wat Luuk zegt, en de Vuelta was redelijk. Gewoon best een leuk wielerjaar. Vooral dankzij Alaphilippe en vdPoel voor mij. Anders was het maar matig tot redelijk.