Gratemans

Leden
 • Content count

  4,993
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gratemans

 1. Wedstrijdnieuws

  *bekroont
 2. deelnemers

  Zou Bernal al weer fit zijn voor het WK dan? En om bij een opsomming van gijle namen nu te beginnen met Henao en Uran lijkt me ook niet helemaal de juiste keuze. Maar voor Bernal, Sosa en vooruit, Martinez, wil ik ook wel een -je plaatsen. En ik moet toch eerlijk toegeven dat ook de (voor-)selectie die @delegendelolsmurf post er wel gijl uit ziet.
 3. Transfers

  Oh was dat het? Had eigenlijk gewoon nu jaarcontractjes verwacht voor zolang hij nog presteert. Had me van beide kanten toch wel een redelijke optie geleken. Ahja, ik lees het ook net nu. https://nos.nl/artikel/2246387-verdrietige-lefevere-vertrek-terpstra-was-absoluut-financiele-kwestie.html
 4. Transfers

  Het is wel vrij overduidelijk he? Als ie er werkelijk nog zin in had was ie wel mooi bij Quickstep gebleven. Daar krijgt ie kansen genoeg om voor eigen succes te gaan. Ik snap het eigenlijk vooral niet van Direct Energie. Hij is er ook echt de persoon niet na om eens geduldig met alle jonkies te praten en een beetje de mentor te gaan spelen. Echt, wat zijn alle teams aan het doen met die leipe transfers de laatste dagen?
 5. Wout Van Aert stopt mogelijk met wielrennen

  Ik probeer slechts meningen te peilen hier he
 6. Wout Van Aert stopt mogelijk met wielrennen

  "The climbing speeds in Volta a Portugal remain at thermo-nuclear level this year" Tja, ok. Wel tof dat jullie die boel volgen hoor, niets daarover, maar hoe clean denk je dat het er daar aan toe gaat? Serieuze vraag overigens.
 7. TV-Series

  Vind het wel weer eens lekker om een serie te kijken waar je nog ouderwets een week op moet wachten. Maar dit was een uitstekende aflevering inderdaad.
 8. Muziek en Optredens

  Dan maar eens een optreden: ik ben een maand geleden bij Guns 'n' Roses in Nijmegen geweest. Vorig jaar schijnen ze wat shabby geweest te zijn, maar nu was het fucking baas. (Behalve de godfather-theme van Slash. Slordig) En waar voor je geld: setlistje van 32 nummers (ja, ik ben oud, go suck a dick) Daarna nog lang het nachtleven van Nijmegen ingedoken maar geen @den zwartjoekel gespot helaas
 9. Wout Van Aert stopt mogelijk met wielrennen

  Ja ok, dat ziet er wel geil uit, maar wie doen er nu mee aan de Ronde van Portugal? Daarnaast heb ik nog steeds het (wellicht achterhaalde) idee dat achteraf altijd de helft van het gc later geschrapt wordt vanwege verboden snoepjes. Wat me wel op valt aan Alarcon: groot, breed, ook in de benen voor een klimmer dan, en dan armen als takjes.
 10. Wout Van Aert stopt mogelijk met wielrennen

  Ik constateer slechts feiten. Het boeit me niet of nummer twee binnen of buiten de lijntjes kleurt, maar dat ze haar haar kleurt moge duidelijk zijn. Daarbuiten maakt haar- of huidskleur mij niets uit. Hoewel een natuurlijke redhead wel een paar puntjes voorsprong heeft bij mij.
 11. Wout Van Aert stopt mogelijk met wielrennen

  Ik ken 2 van de 3. (en Alarcon ook niet trouwens) En punt van orde: die tweede is geen echte redhead.
 12. Forummeeting 2.0 (Juni tm Augustus)

  You big tease, you.
 13. [Voetbal] Champions League

  Niet zo serieus he.
 14. [Voetbal] Champions League

 15. [Voetbal] Champions League

  Eeuwig zonde, wat was dat een ongehiird gijle wereldgoal geweest
 16. [Voetbal] Champions League

 17. [Voetbal] Champions League

  Hij schijnt ook meer een teteman te zijn
 18. [Voetbal] Champions League

  Snapte sowieso dat gezeik op Tagliafico al niet. Prima degelijke back die ook daadwerkelijk kan verdedigen. Niet onbelangrijk. Net als Tete inderdaad. Waarom ze die ooit weg hebben gedaan is mij ook nog steeds een raadsel.
 19. Transfers

  Hadden ze beter Harry Piekema kunnen halen. Stuk betere uitstraling in ieder geval. Maar nee, verkeerde concern natuurlijk
 20. TV-Series

  Ik ga hem straks aanzetten... Vond de eerste wat meh, maar op zich ook wel logisch dat ze even de tijd namen voor bepaalde dingen.
 21. Transfers

  Dat dus zo hard he. Wat verwachten ze in godsnaam dat Martin nog kan toevoegen?
 22. Wegrit EK - 12/08/2018

  Wel prima op zich.
 23. Wedstrijdnieuws

  Het is 10,5 maand (ik weet dat soort dingen uit mijn hoofd namelijk) dus begrijpelijk dat jullie het niet precies eens zijn.