LSDS

Absurd nieuws

398 posts in this topic

Zo absurd is dat toch niet, toen ik vier was was ik ook al kandidaat. :doofywave:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20130809_00687842   Australische politica denkt dat islam een land is   De Australische politica Stephanie Banister mag wellicht een kruis maken over haar ambitie om bij de parlementsverkiezingen in september verkozen te raken. De 27-jarige kandidate voor de extreemrechtse partij One Nation ging in een interview met Channel 7 News flink de mist in. De politica kan duidelijk nog wat bijscholing gebruiken over de islam, want ze liet uitschijnen dat de islam een land is. ‘Ik ben niet tegen Islam als een land, maar hun wetten zijn niet welkom in Australië’, klonk het. Nadien vertelde ze dat minder dan 2 procent van de Australiërs ‘haram’ volgt, waar ze de koran bedoelde. Banister wil ook een verbod op halal-voedsel, maar heeft geen probleem met koosjer eten. Joden volgen volgens de politica de ‘haram’ niet. ‘Joden hebben hun eigen religie, die Jezus Christus volgt,’ aldus de politica. Nochtans beschouwt het jodendom Jezus hooguit als een valse profeet. Het filmpje met het interview zorgt voor flink wat hilariteit op het internet. Banister zelf beweert dat ze zichzelf tijdens het interview had gecorrigeerd, maar dat de zender die correcties er uit heeft geknipt. Binnenkort moet ze voor de rechter verschijnen omdat ze in een supermarkt stickers met de tekst ‘Pas op! Halal voedsel sponsort terrorisme’ had aangebracht op halal-voedsel. http://www.youtube.com/watch?v=6_1SFf8t-ko Wauw, die is geweldig geïnformeerd over de zaken waar ze tegen moet zijn. :tranen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maaaaarrrrrrrr...

 

 

Kan ze ook zuigen koken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Austalische Sarah Palin

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20130814_00692884

 

Tieners die drinken hebben meer kans op jongdementie

 

Mannen die veel alcohol drinken en drugs gebruiken in hun tienerjaren, hebben een groter risico om dementie te ontwikkelen voor ze 65 zijn. Dat toont een onderzoek aan de Zweedse universiteit van Umea aan.

Wetenschappers observeerden de levensstijl van meer dan 488.000 jongeren die geboren zijn tussen 1969 en 1979. Daarbij bestudeerden ze vooral negen factoren waarvan bekend is dat ze de kans op dementie vergroten waaronder alcohol drinken, antipsychotica nemen, een hoge bloeddruk hebben en een beroerte overleven op jonge leeftijd.

Alle deelnemers werden gedurende een periode van 37 jaar in het oog gehouden. En wat blijkt? Bij maar liefst 487 mannen werd dementie ontdekt op een gemiddelde leeftijd van 54 jaar. De resultaten geven ook aan dat mannen die aan minstens twee van de risicofactoren voldoen, tot twintig procent meer kans hebben om de degeneratieve ziekte te krijgen op jonge leeftijd.

‘De meeste van deze factoren heb je zelf in de hand en ontstaan in de adolescentie. Je kan mogelijke gezondheidsproblemen dus al op jonge leeftijd voorkomen’, zegt onderzoeker Peter Nordstrom.

 

Niet absurd, maar gewoon een heel vreemd artikel. Hoe kunnen mensen die na 1969 geboren zijn al 54 jaar oud zijn? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hasselt moet ook gewoon geen kapsones hebben. En je kan het amper als een belediging opvatten, tot over 10 jaar kende ie niet eens Manchester. Ook terecht overigens.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/EP_130822_JO1?video=1.1709145

 

"Riskeren twee jaar gevangenisstraf omdat ze haatpagina's op facebook maken"

 

Serieus? Dit gaat toch nog nergens meer over? Lijkt me nog erger te zijn dan NSA-toestanden. Akkoord dat het niet meteen stijlvol is en zo, maar voor je het weet mag je niet meer met kanker schelden :o 

 

Geplaatste Afbeelding

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now