Sign in to follow this  
Master Hofkens

Welkom op PCM Focus!

1 post in this topic

Beste member,

Van harte welkom op dit forum. PCM Focus is een boeiende en bloeiende gemeenschap van jonge mensen afkomstig uit de Benelux regio. Naast alle nieuwe weetjes en handige updates voor Pro Cycling Manager kan je hier nog veel meer plezier beleven. Sta me toe om eerst kort het forum aan u voor te stellen.

We beginnen bij de boards rondom Pro Cycling Manager. Allereerst het board Pro Cycling Manager - Singleplayer. Hier staat alles over het nieuwste spel van Cyanide. Gaande van Databases, Shirts, Ritten en Tactieken tot Vragen. Ook delen we hier onze carrières en ervaringen! Voor de members die het liefst Pro Cycling Manager met anderen spelen is er het board Pro Cycling Manager - Multiplayer. Hier vind je alles over het online spelen met Pro Cycling Manager! Vergeet tot slot niet een kijkje te nemen in onze shirtdatabase, ons downloadcenter en dé broedplaats van de befaamde StanosBase!

In de Bibliotheek kan je jouw schrijvershart ophalen zoveel je wil. Hier kan je verhalen lezen van andere members, zelf een verhaal starten of deelnemen aan een FOCUS verhaal.

In het Wielergedeelte worden hevige discussies gevoerd over de recente wedstrijden en nieuwtjes uit de wielerwereld. Pittige woordenwisselingen tussen fans, voor en tegenstanders zijn een constante net zoals scherpe analyses voor en achteraf. Dit is ook de ideale plek om informatie te vinden over amateurwielrennen.

In het Overige Gedeelte kan je van alles vinden dat niet past in het bovenstaande. Overige Sporten is, zoals het woord het zegt, de plaats voor discussie over dingen als voetbal, basketbal, formule 1 en zo verder. In het ICT Hoekje wordt er gepraat over de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen de wondere wereld van computer en gameconsoles, en persoonlijk advies gegeven voor de aankoop van een nieuwe computer en GSM. Bent u meer de man van de hoogstaande discussie over de zin des levens nodigen wij u van harte uit in de Toogfilosoof. Hier kan u alles kwijt over uw muziek- of filmsmaak, alsook uw visie op de wereld en de recente gebeurtenissen op onze blauwe bol. Opgelet, hier leven zowel mensen van het linkse als het rechtse spectrum en deze durven al eens te botsen. Tot slot kan u heerlijk ontspannen in de Kroeg alwaar de nadruk ligt op zeveren. Hier is inhoud geen vereiste en kan er na een drankje te veel op al eens een hard woord vallen. Het is op deze plek echter ook dat de vriendschapsbanden worden hersteld na een hevige discussie over Marx, Tom Boonen en Barcelona.

Mag ik u er ook op wijzen dat wij binnen PCM Focus van tijd tot stond een succesvolle versie van Wolven van Wakkerdam spelen waarbij iedereen welkom is om wolven te jagen of te zijn. Houdt u liever van een gokje dan kan je jouw hart ophalen in onze Wielerprono, Voetbalprono en Schaatsprono.

Bij deze een korte voorstelling van de verschillende boards die dit forum rijk is. Overal gelden de regels van respect met duidelijke normen en waarden. Maar het is vooral een forum waar plezier is toegelaten, waar discussies mogen leven en waar members mogen zijn wie ze zijn. Aarzel dus ook niet om deel te nemen aan de vele topics die hier staan en geef je over aan de vele discussies.

Nu u alles over ons weet is het tijd om wat meer te weten te komen over u! Als nieuwe member jezelf voorstellen heeft alleen maar voordelen en het is een handige manier om de oude members te leren kennen. Rep uzelf naar het

en verder wens ik u nog veel plezier!

De PCM Focus Staff

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this