Sign in to follow this  
levi

Reacties & Opmerkingen

Schaatsprono  

2 members have voted

 1. 1. Wat te doen met de punten in de World Cups als er slechts éen 500 meter in een weekend plaatsvindt?

  • Volle punten (8,4,2)
   2
  • De regels blijven volgen zoals ze zijn en halve punten (4,2,1)
   0
  • Het maakt mij niet uit
   0


12 posts in this topic

Schaatsprono_zpsdu1vorkg.png

Het internationale schaatsseizoen staat op het punt van beginnen! Dat is tegelijk ook het startschot voor de schaatsprono! Het concept is nog altijd het zelfde als de jaren ervoor en voor meer informatie daarover: zie hier

Aanstaande vrijdag is de schaatstop te vinden in het Chinese Harbin. De wedstrijden beginnen al in de ochtend (rond 09.00 uur), dus raden wij je aan om donderdag al je selectie in orde te hebben. Je selectie doorgeven kan hier.

In dit topic kun je alles kwijt over de schaatsprono: van vragen tot opmerkingen over de resultaten. Laat het natuurlijk meteen weten als wij een rekenfoutje hebben gemaakt. Wij zijn ook maar mensen :) 

We wensen jullie veel succes en met name plezier in het deelnemen aan de schaatsprono!

De Schaatsprono Crew,

Jimski & Levi

@macoronics @Crashtester @generaal groentje @markybos @sepvanmarckefan @Voetballiefhebber @yannicwkp @PinGuN667 @LL-Fan 

Edited by levi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste deelnemers,

Normaal werd er in een World Cup-weekend 2 maal de 500 meter verreden. Vandaar de halve punten (4,2 en 1). Het lijkt er op dat vanaf nu de 500 meter soms ook 1 keer verreden wordt in een weekend (op de Spelen van 2018 zal hij ook maar 1 keer op het programma staan, in plaats van 2 ritten, wat vroeger gebruikelijk was).

Onze vraag aan jullie is: Wat te doen met de punten in de World Cups als er slechts één 500 meter in een weekend plaatsvindt? We zijn benieuwd naar jullie voorkeur, dus hebben we hierboven een poll aangemaakt! :) @sepvanmarckefan @macoronics @generaal groentje

Edited by levi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben voorstander van volle punten geven, dan blijft het aantal punten over het hele World Cup-weekend gelijk, dat is wel zo eerlijk :) 

Edited by sepvanmarckefan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het lijkt inmiddels al wel overduidelijk dat de Schaatsprono dit jaar een andere winnaar gaat krijgen :P Tjonge jonge, wat scoor ik dramatisch :tranen: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Schaatsprono_zpsdu1vorkg.png

@Crashtester @Jimski @generaal groentje @sepvanmarckefan

Zo vlak voor het EK is altijd het moment waarop de groepen opnieuw worden ingedeeld. Dit betekent dat jullie ook je eigen tam weer opnieuw mag samenstellen! Dit weekend vindt in Heerenveen naast het EK Allround ook de eerste editie van het EK Sprint plaats.

De tussenstanden zijn inmiddels ook bijgewerkt en zijn hier te vinden :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alle punten zijn berekend van de afgelopen weken en de stand is ook weer helemaal up-to-date! :) @macoronics heeft al een stevige voorsprong opgebouwd, terwijl @Jimski door prima laatste weken nu @levi en @sepvanmarckefan voorbij is in het klassement. @generaal groentje is op ruime achterstand komen te staan omdat hij geen team meer heeft.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Schaatsprono_zpsdu1vorkg.png

Het schaatsseizoen is ten einde en daarmee ook de Schaatsprono. Zojuist heb ik de laatste punten berekend evenals de Eindstanden. @macoronics is daarbij als grote winnaar uit de bus gekomen. Hij mag de grote bokaal mee naar huis nemen, alswel als de minibekers voor drie van de vier sub-klassementen. De enige andere die een prijs in de wacht weet te slepen is @levi. Hij ziet zijn goede start van het seizoen bekroond worden met de overwinning in het World Cup Klassement. Echter liet hij het in het verdere verloop van het seizoen een beetje liggen, waardoor zelfs @Jimski hem nog voorbij ging in het Algemeen Klassement. @macoronics kon hij echter niet meer bedreigen, want die bleef maar doordenderen met hoge scores, waardoor de uittredend winnaar van de afgelopen drie edities niet meer terug kon komen van de achterstand opgelopen aan het begin van het seizoen. Ook @sepvanmarckefan deed het meer dan behoorlijk en wist ook eenmaal het podium te betreden in een sub-klassement, maar liet het met name bij de dames wat afweten, wat hem fataal werd. Ik hoop voor hem dat het in real life beter gaat bij het andere geslacht. Ook @generaal groentje begon prima aan het seizoen, maar vergat vervolgens halverwege een nieuw team samen te stellen, waardoor hij sindsdien puntloos bleef.

Bedankt aan allen voor de deelname en hopelijk tot het volgende schaatsseizoen, wellicht met meer deelnemers! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook eindelijk weer eens een niet-organisator die er met de zege vandoor gaat :) @macoronics @levi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this