Sign in to follow this  
Se7en

★ PCM Focus ★ Steun Focus met je online aankopen

3 posts in this topic

Hallo bezoeker,
 
Deze website draait vooral op de kracht van vrijwilligers (en uiteraard de leden). Toch brengt het runnen van een website altijd kosten met zich mee, namelijk die van de server en het domein. Dit komt ongeveer op €800 per jaar. Om deze kosten te dekken is er onder andere reclame terug te vinden op het forum en de site. Niet om er winst uit te slaan, want de kosten zijn altijd hoger geweest dan de inkomsten.

Daarnaast hebben we ook samenwerkingen met webshops. In de eerste plaats bol.com, je weet wel, dat vriendelijke bedrijf met die bolle man die zowat alles gratis aan huis brengt. Bobobobooll. Daarnaast is er ook een samenwerking met DLGamer, dat uiteraard games verkoopt. De links naar Bol en DLGamer vind je steeds terug in de banner bovenaan het forum (coming). In de volgende post vind je ook een overzicht van alle webshops waar we mee samenwerken, dit gamma wordt in de toekomst nog uitgebreid.
 
Telkens als je via onze links naar de site van een webshop gaat en een bestelling doet, krijgen wij daarvan een deeltje. Het kost jou dus niets en het brengt ons wel iets op. Met dat geld zorgen wij ervoor dat de rekeningen betaald worden om het forum draaiende te houden. Ook al zijn het op zich verwaarloosbare bedragen, alles samengeteld kan het een serieus verschil maken op het eind van het jaar. Als ieder actief lid een MacBook koopt bij Bol zijn we uit de kosten!
 
Omdat een banner slechts een banner is gaan we hier van tijd tot stond de belangrijkste promoties apart posten. Zowel bij Bol.com als bij DLGamer (meer info over games vind je in het gamesboard). Ook voor onze toekomstige partners zal er de nodige reclame gemaakt worden, om jullie consumptiehonger aan te wakkeren. Ieder van ons koopt online, de ene al wat meer dan de andere, maar als er af en toe iemand onze links gebruikt, zullen wij je daar eeuwig dankbaar voor zijn. Of toch een tijdje.
 
Heb je geen zin in Bol aankopen, of wil je ons gewoon niet steunen, geen enkel probleem dan ben je een achterbakse demagoog dedju.
 
Met bolle groeten,
 
De staff

Share this post


Link to post
Share on other sites

gvw_feb2017_cp_header.jpg?v=1

Beste leden,

Gedurende een aantal weken doet ons zusterbedrijf bol.com extra promoties om jullie, fervente gamers, uit de nood te helpen. En een klein beetje om winst te maken, waar Focus dan weer een klein procentje van hoopt op te strijken.

Concreet geven onze bolle, blauwe vrienden tot 40% korting op games, accessoires, laptops, consoles en dergelijke shit.

Aarzel dus niet en schaf jezelf een Playstation 4 Slim + Horizon Zero Dawn aan, of Just Dance voor de Wii, of een stel pokémonkaarten. En steun daarbij ons forum, door onderstaande link te gebruiken:

Bol.com Games Voordeelweken

Vriendelijke groeten,

De staff

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this