Se7en

PCM Focus verandert van naam

49 posts in this topic

Beste vrienden,

Ondertussen enige tijd geleden, werden jullie op de hoogte gebracht dat ons forum een nieuwe weg inslaat. In de toekomst moeten koerskennis en onze lichte geschiftheid de speerpunten vormen, en ons geliefde spel PCM de ruggengraat. Compleet omgekeerd dus van hoe het nu gesteld is. Over PCM gesproken, trouwens, wie de nieuwste editie nog graag wil aanschaffen kan zich tot dit topic wenden. Het schijnt een goeie versie te zijn. Allemaal kopen dus.

Maar de bedoeling van dit topic is vooral om heuglijk nieuws mee te delen. Onze nieuwe wind heeft ondertussen ook officieel een naam. Sinds eergisteren is de Tour de France bezig, en eigenlijk sinds vandaag pas echt omdat Sagan gewonnen heeft, maar dat weerhoudt ons er niet van om de sport door een roze bril te blijven bekijken. Jawel, binnenkort gaan wij door het leven onder de nieuwe naam: Ultimo Chilometro!

Ultimo Chilometro zal zo spoedig een nieuwe, frisse website krijgen, die vol zal komen te staan met schrijfsels over het wielrennen. We hebben een immens gestoffeerd en getalenteerd team klaar staan om daarvoor te zorgen. Een veelvoud aan andere elementen om van de nieuwe site een succes te maken, bevindt zich nog in eiervorm, en wordt achter de schermen uitgebroed.

Daarnaast blijft PCM Focus bestaan, als een onderdeel van Ultimo Chilometro. Een prima en betrouwbare Focus DB, een bloeiend carriere- en online gedeelte, en natuurlijk de immer behulpzame helpdesk zullen er uiteraard voor zorgen dat PCM Focus een gezonde boom blijft. Misschien met iets minder takken dan voorheen, maar hopelijk met veel meer frisse, groene bladeren.

Voor al die wijzigingen die op stapel staan, is natuurlijk veel werk nodig. Nu hebben de meesten onder ons ook nog eens een job, met veel werk, waarvoor ze wel betaald worden. Vandaar zijn we altijd op zoek naar extra handen om het werk licht te maken. Berggeit (als financieel directeur) en AngliVentoux (als eindredacteur van de nieuwe wielersite) vervoegen het team alreeds, en de afgelopen tijd heeft ook Zeus prima werk geleverd voor de opstart van de wielersite. Daarnaast zijn alle vrijwilligers welkom, en kunnen er misschien hier en daar members ook een spontane PM van ons verwachten, met een smeekbede om hun diensten te verlenen. Laat het ons vooral weten, indien je enthousiast bent en mee een succes wil maken van Ultimo Chilometro. Alle hulp is zeker en vast welkom.

TUTTI PAZZI PER FOCUS!

Se7en en de staff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh dit is serieus...

Maar goed, leuke naam, maar weet niet of het een verbetering wordt, aangezien de 9/10 nederlandstaligen ultimo kilometro  niet eens kan schrijven, stelletje pummels

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je bijdrage tijs

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minuten geleden zei delegendelolsmurf:

AMIG00000000000000

 

 

RELLEN! WE BREKEN ALLES AF!

2726859410.jpg

hoe spreek je die faalnaam nu uit?

http://sporza.be/cm/sporza/extra/games/1.2969412

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is er geen "vind ik niet leuk" knop...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alleen jammer dat Renaat nu gestopt is met de Giro, was gratis reclame geweest.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minuten geleden zei Hendrik:

Maar bon, is dat dan met een nieuwe site enal? 

Ja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een volledig nieuwe site? :tired: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wordt dat weer net zo'n succes als de vorige verandering van site ;c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now